Minden, amit feltölt vagy ír, az Önié marad. Az Ön szövegeinek, fotóinak, videóinak vagy hangjainak tulajdonosává nem válunk, és nem adjuk el azokat senkinek. Valami feltöltésével megerősíti, hogy jogában áll ezt tenni: hogy ez az Öné, vagy van engedélye rá, és a képen szereplõ személyek nem ellenkeznek.
Ahhoz, hogy a szolgáltatás működjön, egy nem exkluzív, világszintű, jogdíjmentes licencet ad nekünk a tartalmának tárolására, másolására biztonsági mentés céljából, továbbítására és megjelenítésére — szigorúan arra, amit kért. Addig tart, amíg a tartalom a szolgáltatásban van: töröljön egy posztot, egy üzenetet vagy a teljes fiókot, és vége, bár az emberek által már mentett vagy újra megosztott másolatok, valamint a keresõmotor gyorsítótárában lévõ másolatok már túl vannak a kezünkön — eltávolíthatjuk az oldalunkat, de nem az õ másolatukat. A licenc a következõket fedi le:
- a bejegyzés megjelenítése azoknak az olvasóknak, akiknek közzétetted — beleértve egy nyilvános oldalt (egy bejegyzés, egy profil, egy cikk), ha nyilvánosan tettél közzé;
- üzenet küldése a beszélgetésben résztvevő személyeknek;
- fájl vagy prompt átadása egy alvállalkozónak, amikor megnyomsz egy mesterséges intelligencia eszköz gombját — lásd a következő szakaszt és az Adatvédelmi Szabályzatot.