Tot ceea ce încărci sau scrii rămâne al tău. Nu devenim proprietari ai textelor, fotografiilor, video-urilor sau audio-urilor tale, și nu le vindem nimănui. Prin încărcarea a ceva confirmi că ai dreptul să o faci: că e al tău, sau ai permisiune, și că persoanele din cadru nu se opun.
Pentru ca serviciul să funcționeze, ne dai o licență neexclusivă, în întreaga lume, fără taxa de autor, de a stoca, copia pentru copii de siguranță, transmite și afișa conținutul tău — strict pentru a face ceea ce ai cerut. Durează cât timp conținutul e în serviciu: șterge o postare, un mesaj sau întregul cont și încetează, deși copiile pe care alții le-au deja salvat sau reimpostez, și copiile din cache-urile motoarelor de căutare, sunt dincolo de puterea noastră — putem elimina pagina noastră, nu copia lor. Iată ce acoperă licența:
- pentru a arăta o postare cititorilor pentru care ai publicat-o — inclusiv pe o pagină publică (o postare, un profil, un articol), dacă ai publicat-o public;
- pentru a transmite un mesaj oamenilor din conversație;
- pentru a trimite un fișier sau o instrucțiune unui contractor atunci când apasă butonul unui instrument AI — vezi secțiunea următoare și Politica de confidențialitate.